Kuljettajakoulutus

 

EKT järjestää Trafin kuljettaja- ja paikallistuntemuskokeeseen valmentavaa koulutusta. Koulutuksen kesto on kolme iltaa ja se järjestetään arkisin klo 17:00-21:00 välillä EKT:n koulutustiloissa os. Suomalaistentie 7, 02270 Espoo, käynti SUHK:n viereisestä ovesta.

 

Koulutuksessa opetuksen pääpaino on paikallistuntemuksessa, taksinkuljettajan kokeeseen valmentautuminen tapahtuu osittain itseopiskeluna ennalta jaettavan materiaalin avulla.

 

Koulutusmateriaali ja ennakkotehtävät suositellaan noutamaan EKT:n toimistolta hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. (Huom! kurssi tulee olla maksettu ennen materiaalin luovutusta. Voit maksaa kurssin noutaessasi koulutusmateriaalin). Toimiston puoli on avoinna arkisin klo 9:00-15:00, käynti pääaulan puoleisesta ovesta. 

 

Ensimmäisten koulutusten paikallistuntemusosuus käsittelee Espoota, tulevissa koulutuksissa otamme ohjelmaan myös muiden kaupunkien paikallistuntemuksen tarpeen mukaan.

 

HUOM! Ilmoittautumisia kurssille otetaan vastaan alla olevan linkin kautta. Seuraava kurssi järjestetään heti kun sitoutuvia ilmoittautumisia on vähintään viisi henkeä. Ilmoittautuneihin otetaan yhteyttä sähköpostitse heti kurssiaikataulun vahvistuessa.


 

HINTA

Kurssi + koulutusmateriaali 170€ (sis. alv). Maksu tulee olla suoritettu ennen kurssin alkua!

Maksu suoritetaan toimistolla kortilla tai käteisellä.

Kurssi toteutuu jos osallistujia on viisi tai enemmän.

Tiedustelut: toimisto@ektry.fi ja 09-8133 933.

 

Tulevat kurssit löytyvät kalenteristamme, voit siirtyä kalenteriin TÄSTÄ. 

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset siirtymään TÄSTÄ. 

 

 

Powered by Aava 3